MLS Football Jersey

2021 Mode Fashion Trend Praktische aanbeveling van een enkele productaanbeveling, haast je op, volg de trend, laten we de trend volgen

Hallo, iedereen, ik maak me zorgen over de trend van de trend en net als modieuze tijgerbroer. broer. Ik heb de lente- en zomershows van grote merken uitgezocht en verwijs ook naar veel tijdschriften, straatschieten en andere informatie.
Tegenwoordig, deze uitgave van Hu Brother in combinatie met de trend van dit seizoen en de bruikbaarheid van dagelijkse kleding, raad ik de eerste fase van Hu Ge aan om te denken dat de meest waardige elementen en het dragen van items die in de lente en zomer van 2021 zijn toegevoegd .
1. Lichte windjager
De windjack is altijd het basisitem in onze voorjaarsgarderobe geweest.De modefocus van elk seizoen zal echter heel anders zijn.Over het algemeen is snijden relatief schoon, zonder al te veel decoratie.De eenvoudige maatwerk maakt de kleurkeuze rijker.
Daarom, als je een trenchcoat wilt starten, hoe populairder Milky White dit jaar, zijn het waas blauw van oranje -brown en verzadigd, en verschillende lichtroze en kaki militaire groene, enz., Zijn zeer goede keuzes.
2. Vrije vrijheidsset
Wat het meest indruk op me maakte aan dit voorjaar en de zomer is allerlei pakken, en ze zijn ook mijn meest gewilde items deze keer.
Het maatwerk van het bovenlichaampak is bijna lang, en bijna allemaal zijn brede schouder en grote schouders, terwijl de matching van het onderlichaam diverser is, zoals brede pijpen, Bermu grote middelste broek en shorts.
Ik raad aan om een ​​zacht en teder roze systeem te kiezen, evenals door licht gekleurde aardkleuren.De bijpassende binnenkant kan een vest of buis top kiezen met contrasterende kleuren.Je kunt het dragen zoals dit is modieuze essentie!
3. Top met bladermoes
Deze seizoenen van het shirt in de show zijn erg mooi, dus dit seizoen stel ik voor dat wanneer je de top kiest, je de crop -top kort van de kleurstijl kunt proberen. voor hun huidskleur.De grote borsten willen echter een kleine partner kopen om voorzichtig te kopen, omdat de donzige schouders aan beide kanten hun aandacht op de borst zullen richten.
Het onderlichaam kan worden gekoppeld aan een hoge taille broek of een rok met een hoog geschreven rok, dat er oog uitziet en gepersonaliseerd, en het zal niet te blootgesteld zijn.Het selecteren van het lichtroze systeem dit jaar zal nooit een fout maken.
4. Groot shirt
De neutrale wind in de hierboven genoemde jaren 1990, dus we zullen merken dat de shirts van dit seizoen veel grote en mannelijke maatwerk zullen vinden.Deze super comfortabele look is echt indrukwekkend.Brother Tiger is absoluut een van de meest populaire looks dit jaar.
Je kunt ook de stijl van de shirtrok kiezen, het effect is vergelijkbaar.Het kan satijn of katoen en linnen zijn, en het effect zal enigszins anders zijn.
5. Versnelling van de rok
Box -rok is absoluut een goede hand.Voor de lente en zomer, vooral in de zomer, is het blootleggen van het geavanceerde niveau een zeer diepgaande wetenschap.Veel ontwerpers in de show van dit jaar hebben een gesplitst ontwerp toegevoegd, en ik denk dat de gesplitste rok van dit jaar ook de moeite waard is om te beginnen.
De keuze in lengte, als de onderlichaam erg lijn is, probeer dan de middelste rok van het lichaam en je kunt de A -lijn lange rok kiezen. Als je meer wilt dragen, moet je elastische stoffen vermijden.Kies het beste om de matching te neutraliseren, zoals het dragen van enkele grote casual tops om de algehele match er casualer uit te laten zien.Dit is ook een tips die het gevoel van mode in het leven snel kunnen verbeteren.
6, uitlopende jeans
Zodra de lente, wordt de denim -serie strakker en strakker, en de denim -elementen van dit jaar zijn ook overal zichtbaar.
In het voorjaar en de zomer van dit jaar is het uiterlijk op de show extreem hoog, en als een universeel matching -item heeft het op maat maken van dit soort wijd uitlopende broek een lage vereisten voor het lichaam. Jeans. Versy samengaan.
7. Werken jumpsuit
Sinds de show in de jaren negentig is de show van dit jaar niet moeilijk te vinden dat er veel werkstijl is.Kies zachte kleuren in kleur.
Het brede schouderontwerp is de ziel van de hele jumpsuit.Zorg ervoor dat je een taille -geld kiest of zelf een andere riem toevoegt.Ik geloof dat het absoluut de moeite waard is om de moeite waard te zijn.
8. Hoge taille breedbeenbroek
De show van dit seizoen is losse en los.
In dagelijkse bijpassende, natuurlijke katoen en linnen of wol gemengde stoffen.Naast het zachte en neutrale aardkleurensysteem, kan de kleur ook de ultieme grijze kleur kiezen. Natuurlijk zijn denim wide -beeg broek nog steeds de onsterfelijke items die elk kwartaal ongeslagen zijn.
Het bovenstaande is enkele praktische items van de modetrend van 2021 aanbevolen door broeder Hu.
Dit artikel is naar verluidt origineel door Hu Yifu. De foto’s zijn van internet.
Rapport/feedback
MLS Football Jersey